Discreție garantată. Anonimitate si Confidnetialitate!

Fără pretenția de a insista prea mult cu privire la detaliile motivelor ce îi determină pe mulți dintre absolvenți să opteze, când vine vorba de realizarea unei lucrări de diplomă (lucrare de doctorat, lucrare de master, lucrare de licență, etc), la colaborarea cu un redactor specialist, știm că în marea majoritate a cazurilor timpul reprezintă cea mai mare problemă.

Astfel stând lucrurile, puțini sunt cei care nu cunosc care sunt multiplele avantaje conferite de o astfel de colaborare, cel mai important dintre acestea fiind desigur o lucrare de diplomă bine realizată, ce va fi cu siguranță cotată pe măsură de către comisia de absolvire.

Și totuși nu puțini sunt absolvenții care ezită în momentul în care trebuie să se decidă spre o astfel de colaborare, cu toate beneficiile pe care aceasta le implică.

Motivul ? Confidențialitatea datelor personale, confidențialitate pe care mulți pun un preț deosebit.

Redactare la comandă știe să satisfacă în integralitate nu doar cerințele clienților legate de detaliile de execuție ale unei lucrări de diplomă, ci și pe cele legate de confidențialitate.

Datorită platformei ultramoderne implementate în cadrul comunității, platformă prin intermediul căreia redactorii Redactare la comandă comunică direct cu clienții cărora le realizează diverse lucrări de diplomă, discreția acestora este 100 % garantată.

Discuțiile, respectiv mesajele postate în timp real pe plaftomă, între redactori și clienți se derulează strict confidențial, nici unul dintre parteneri necunoscând identitatea celuilalt.

Redactorul se loghează pe platforma Redactare la comandă cu un user alfa-numeric desemnat de către administrator, în vreme ce clientul poate comunica direct cu acesta, sub pseudonimul general valabil „CLIENT”.

Demn de menționat este faptul că numai administratorul platformei redactare la comandă cunoaște adevărata identitate a clientului, aceasta fiind protejată în fața terților, în conformitate cu normele U.E.